Pagini

Utilizarea ridichii negre pentru curatarea organismului (Articulatii, sistemul limfatic, sistemul circulator si alte organe interne)

Luati 10 kg de ridiche neagra, spalati-le bine, taiati toate fibrele si petele fara sa curatati de coaja si apoi tocatile. Puneti bucatile la storcator – veti obtine aproximativ 3 litri de suc. Turnati sucul in sticle, inchideti sticlele si pastrati-le la frigider. (Observatie: important – nu le pastrati altfel!) Luati o lingurita de trei ori pe zi, la o ora dupa fiecare masa. Nu supradozati: poate avea consecinte periculoase. Pentru a obtine rezultatele asteptate, continuati terapia pana cand intreaga cantitate de suc din cele 10 kg s-a
terminat.

Observatie: persoanele cu multe depozite nesanatoase in sistemul osos pot avea dureri de oase, uneori destul de mari. Nu va fie frica si nu luati calmante. Pur si simplu continuati terapia. Acest fenomen este normal in timpul procesului de curatare. O terapie reusita va poate scuti de multa durere pe viitor.

Daca aveti dureri de ficat (aceasta se poate intampla atunci cand fierea este curatata de pietre si sare), puneti o perna electrica (sau incalzita pe calorifer) pe ficat timp de 40 - 60 de minute. Daca nua veti dureri de ficat, cresteti cantitatea la doua trei lingurite dupa sapte zile. Evitati mancarurile fierbinti si acre in timpul terapiei si limitati consumul de paine, peste, oua, lapte si produse lactate. Mancati mai multe alimente naturale, pe baza de plante.

Nu aruncati pulpa de la ridichi. Puneti-o intr-o oala, adaugati 300g de miere, amestecati, acoperiti cu un capac si puneti ceva greu deasupra ei. Pastrati intr-un loc uscat, caldut si amestecati cu o lingura de lemn din cand in cand. Cand sucul este terminat puteti incepe sa mancati pulpa (ar trebui sa fie acra pana atunci). Luati una doua linguri cand mancati.

Pe baza declaratiilor pacientilor care folosesc aceasta terapie - aceasta functioneaza ca un elixir al tineretii - ii face sa se simta mai tineri si mai energici. Ridurile dispar si tenul devine mai proaspat si sanatos. Durerile de mijloc, cele din membrele inferioare si superioare, muschi etc dispar complet.