Pagini

Folosirea fructelor

Folositi fructele pentru a va curata intestinul gros.
Mai jos aveti cateva metode cu ajutorul fructelor:

1. Amestecati 400g de prune uscate, 200g curmale, 200g caise si 200g smochine. Adaugati 200g miere si amestecati bine. Stocati-le in frigider intr-un vas de sticla. Luati o lingurita inainte de culcare in fiecare seara pana se termina.


2. Curatati doua portocale (lasati cojile albe de pe fruct). Mancati fructele la doua ore dupa ultima masa , 14 seri la rand.

3. Puneti zece prune uscate intr-un pahar umplut cu zer, lasati-le sa se inmoaie peste noapte, beti zerul si mancati fructele pe stomacul gol dimineata. In acelasi mod, inmuiati zece prune uscate pe timpul zilei, beti zerul si mancati prunele inainte sa va culcati. Repetati rutina timp de cel putin zece zile. Faceti acest lucru o data la trei luni.

Multi oameni bolnavi se tem de irigarea intestinului gros sau de laxative pentru curatarea intestinului. Folosirea laxativelor nu este tocmai o metoda buna, ele usuca intestinele si cauzeaza deshidratarea intregului organism. Muschii intestinului gros ar trebui pusi sa munceasca. Laxativele cauzeaza golirea intestinului fara sa activeze tesutul muscular, fapt care duce la slabirea acestuia. Musculatura slaba o organismului duce la randul ei la constipare cronica. Clisma stimuleaza si normalizeaza functionarea intestinului gros. Persoanele care au folosit clisma de mai multe ori numai sufera de constipatie.

Pentru a vedea rezultatele asteptate, procedurile de curatare trebuie efectuate corect. Tocmai ati invatat primul pas - curatarea intestinului gros. Nu exista alta metoda de a incepe curatarea organismului. Daca incepeti acest proces si sariti peste aceasta etapa nu veti obtine rezultate.

Acest lucru poate fi inteles prin prisma altui secret pentru pastrarea sanatatii: pentru obtinerea unor rezultate optime, igiena interna trebuie sa mearga mana in mana cu o nutritie sanatoasa. Veti fi protejat de orice boala daca aplicati acest principiu. Curatarea intestinului in sine nu ne protejeaza de pierderile imense de energie din procesul de digerare a meselor combinate prost. In mod similar, o dieta sanatoasa nu va opri absorbtia toxinelor periculoase acumulate in intestinul gros in sange. Dimpotriva, va stimula functia de absorbtie. Nu exista decat o singura solutie: curatarea trebuie sa urmeze toate etapele mentionate mai sus.