Pagini

Curatarea sistemului circulator

Remediile descrise mai jos sunt eficiente impotriva tulburarilor sistemului circulator: reduc nivelul colesterolului, reduc tensiunea, opresc zgomotele suparatoare din cap si urechi si imbunatatesc vederea.

Stoarceti sucul de la 350 g de usturoi curatati si 24 de lamai; amestecati ambele sucuri si puneti amestecul in frigider timp de 24 de ore. Luati o lingura de amestec urmata de o jumatate de pahar de chefir, lapte batut sau iaurt simplu in fiecare zi inainte de culcare, pana consumati tot amestecul.


Curatarea sangelui (1)
Turnati o jumatate de ceasca de apa fiarta peste o lingura de frunze de ceai verde, lasati timp de zece minute, adaugati lapte integral (nepasteurizat, organic, cel mai bine de la o ferma) pana umpleti paharul, adaugati un varf de sare si amestecati. beti amestecul pe stomacul gol dimineata. Folositi aceeasi reteta seara, dar adaugati o lingura de miere in loc de un varf de sare. Beti inainte de culcare, cu cel putin doua ore dupa ultima masa. Repetati timp de sase zile. Faceti o clisma inainte de culcare o data la doua zile. Mancati alimente pe baza de plante (legume, cereale, paine, ulei) in timpul terapiei.

Curatarea sangelui (2)
Amestecati 100 ml de suc de urzica (de la urzici de mai si iunie) cu 100 ml de suc de mere fara zahar (poate fi cumparat din magazine) si beti pe stomacul gol cu 30 de minute inainte de micul dejun. Folositi terapia timp de 20 de zile, luati o pauza de zece zile si urmati terapia timp de alte 20 de zile.