Pagini

Curatarea nucleelor de radiu si a metalelor grele din organism

 Nucleele de radiu si metalele grele sunt factori carcinogeni - cauzeaza dezvoltarea celulelor canceroase in organism. Aceste metale ajung in organism odata cu aerul, apa si mancarea. Toti locuitorii oraselor, fara exceptie, au niveluri ridicate de aceste substante in organism si prezinta riscul de a dezvolta cancer la unul dintre organe. De aceea, curatarea corpului de nuclee de radiu si metale grele ar trebui sa fie parte integranta a igienei noastre.


Metoda A - utilizarea mugurilor de pin
Puneti patru linguri de muguri tineri de pin intr-un borcan de un litru, turnati o ceasca de miere peste si puneti in frigider. Mugurii vor incepe sa faca suc peste doua zile. Luati o lingura din acest suc de trei ori pe zi.

Metoda B - utilizarea acelor de pin sau de molid
Turnati 1 litru de apa fiarta peste o jumatate de ceasca de ace de pin sau de molid taiate, incalziti la foc mic timp de 10-15 minute pana aproape de punctul de fierbere, apoi strecurati bautura. Beti una-doua cesti de doua ori pe zi, timp de sapte zile, in loc de ceai, faceti o pauza de doua luni si repetati timp de alte sapte zile. Folositi aceasta terapie o data pe an.

Metoda C - utilizarea semintelor de in
Turnati 1,5 litri de apa fiarta peste o jumatate de ceasca de seminte de in, fierbeti timp de doua ore la foc mic, raciti si strecurati. Beti pe parcursul zilei. Folositi aceasta terapie o data pe an, timp de doua saptamani.